کولرگازی پرتابل مانند کولرگازی پنجره ای میباشد با این تفاوت که توسط پایه های چرخ دار قابل حمل میباشدکه معمولا فقط حالت سرمایشی دارند و در قدرت های ۹۰۰۰ و ۱۲۰۰۰ بی تی یو بر ساعت ساخته میشوند و گاز گرم کندانسور توسط یک لوله خرطومی به بیرون از طریق پنجره هدایت میشود .
نکته : نمونه اسپیلت پرتابل وجود دارد که قسمت خارجی آن در بیرون و توسط لوله های مسی با اتصالات سریع انجام میشود .
جهت تعمیر کولرگازی پرتابل خود با شعبات ما در سراسر تهران ( تلفن شعبات در انتها آمده است )تماس حاصل نمایید .
کولر اسپیلت ایستاده در قدرت های ۳۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰۰ به بازار ارئه میشود ، که در منازل مسکونی بزرگ و ساختمان تجاری کاربرد فراوان دارد.
جهت تعمیر کولر اسپیلت ایستاده خود با شعبات ما در سراسر تهران ( تلفن شعبات در انتها آمده است )تماس حاصل نمایید .
انواع دستگاههای تهویه مطبوع هوا
ماده سرمازا ( مبرد )
ماده سرمازای کولرگازی ، سیال واسطه ای است که حرارت را از اواپراتور جذب کرده و در کندانسور آن را به محیط پس میدهد و این عمل با تقطیر و تبخیر آن صورت میگیرد .
لوله کور که یک لوله مسی بر روی بدنه کمپرسور لحیم شده است که فقط در هنگام شارژ و وکیوم از آن استفاده می کنیم .
نشت معمولا در سیکل تبرید در محل اتصالات واقع میشود و معمولا محل نشت چرب میشود زیرا همراه با مبرد روغن نیز خارج میگردد . گاهی اوقات بر اثر پوسیدگی یا ضربه در طول مسیر مبرد نشتی نیز ایجاد میگردد که به روشهای زیر میتوان نشت یابی کرد .
۱ : با استفاده از محلول کف صابون
۲ : مشعل هالید
۳ : نشت یاب الکترونیکی
۴ : نشت یاب با اشعه ماوراء بنفش
دستگاهی است فقط برای ایجاد خلاء از آن استفاده میشود و میتواند هوا و یا رطوبت احتمالی درون سیکل را خارج کند و میتواند خلاء نزدیک به خلاء مطلق در حدود ۲۹ اینچ جیوه ایجاد کند . گاهی اوقات به دلیل عدم وجود پمپ وکیوم یا محدودیت استفاده از آن از کمپرسور یدکی استفاده میشود . زیرا میتوانیم کارهایی دیگر مانند ایجاد فشار در سیستم یا شستشوی سیکل با محلول های شیمیایی که احتیاج به فشار هوا داریم انجام دهیم ، کمپرسور یدکی بهتر است از نوع سیلندر پیستونی بسته ( یخچالی ) استفاده گرد و فقط ۲ عدد شیر سوزنی روی لوله های رفت و برگشت آن جوشکاری میکنیم تا شیلنگهای گیج به راحتی به آن متصل شوند .
برای متوجه شدن از کامل شدن وکیوم و عدم نشتی در سیستم از دستگاه الکترونیکی وکیوم سنج استفاده میکنیم .
این عمل بعد از مرحله نشت یابی و قبل از شارژگاز صورت میگیرد و برای این منظور انجام میشود که سیکل باید از هرگونه ماده سرمازای قبلی و هوا و رطوبت موجود تخلیه شود ، سیکل کولرگازی هر قدر از وکیوم بهتری برخوردار شود و مرحله شارژ کاملا انجام شود از راندمان بالاتری برخوردار خواهد بود .
این مرحله بعد از وکیوم کامل سیستم صورت میگیرد و آخرین مرحله میباشد . باید توجه داشت که هر سیستم تهویه بعد از اتمام مراحل سرویس باید از ماده مبرد به اندازه کافی پر شود تا باعث ایجاد سرما در کابین مربوطه گردد .
ازت بهترین شستشو دهنده سیکل برودتی میباشد ، اما گاهی از محلول شیمیایی مانند توزن و غیره توسط تعمیرکاران استفاده میشود که توصیه نمیگردد چون احتمال رطوبت در آن وجود دارد.
مراحل شستشوی اواپراتور کولرگازی
الف : کندانسور ب : اواپراتور به همراه لوله مویی و لوله مکش که به هم متصل هستند .
نکات مهم هنگام نصب کمپرسور کولرگازی
نکات مهم هنگام نصب پنل کولرگازی
لینکهای مرتبط با تعمیر کولرگازی
ما در خدمات خانه سعی نموده ایم برای شفاف سازی کامل در تعمیرات کولرگازی ( تعمیر اسپیلت ) هزینه تعمیرات کولرگازی را شفاف سازی نماییم تا دیگر در امور تعمیر اسپیلت دغدغه ای نداشته باشید و با اطمینان کامل به تعمیرکار کولرگازی در آی.پی امداد بهتعمیرات کولرگازی خود بپردازید ، همچنین در نظر داشته باشید که این بازه قیمتی در هزینه تعمیرات کولرگازی به دلیل ضمانتنامه مربوطه ، کیفیت قطعات و مدل کولرگازی شما میباشد .
اینکه کولرگازی چی بخریم ؟ از کجا بخریم ؟ چه مدلی با چه حجمی بخریم سوال خیلی از شما عزیزان میباشد ، خدمات خانه در صفحه راهنمای خرید کولرگازی سعی نموده است که به صورت کامل به تمام زوایای مهم در خرید کولرگازی بپردازد ، یادمان باشد که فقط خرید کولرگازی مهم نیست ، در خرید باید به این موضوع توجه داشته باشیم که کدام شرکت با چه مضمونی نمایندگی تعمیرات کولرگازی شما را به عهده میگیرد و آیا قطعات مربوطه بابت تعمیر اسپیلت خریداری شده در بازار موجود میباشد یا خیر ، در صفحه راهنمای خرید کولرگازی به تمام این موارد اشاره نموده ایم .
در صورت نیاز به خدمات و پشتیبانی فقط با شرکت خدمات فنی خانه تنها نمایندگی رسمی وایت وستینگهاوس در ایران تماس حاصل فرمایید.
تلفن های نمایندگی وستینگهاوس:
۰۲۱-۷۷۸۶۸۶۷۹
۰۲۱-۷۷۸۶۳۶۲۱
۰۲۱-۷۷۷۰۸۸۱۳ :خط آزاد
۰۹۳۹-۱۲۰۷۵۵۸ :مواقع ضروری